Facebook

 

A Magyar LMBT Szövetség véleménye a szélsőségesség, a rasszizmus és az idegengyűlölet egyes formái elleni határozott fellépésről szóló H/5991. számú határozati javaslatról

2012.05.08. 15:31 lmbtszovetseg

Részletes írásbeli véleményt készítettünk a szélsőségesség, a rasszizmus és az idegengyűlölet egyes formái elleni határozott fellépésről szóló H/5991. számú, az MSZP országgyűlési képviselői által beterjesztett határozati javaslatról, amely egy etikai bizottság felállításával lépne fel az Országgyűlésben elharapódzó szélsőséges beszédmód ellen. 

Véleményünkben felhívtuk a figyelmet rá, hogy a homofób és a transzfób magatartások a rasszista, antiszemita, xenofób megnyilvánulásokhoz hasonló elbírálás alá kell, hogy essenek. 

A részletes vélemény letöltése

Szólj hozzá!

Címkék: parlament jobbik gyűlölet beszéd

A bejegyzés trackback címe:

https://lmbtszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr144496323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása